Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

UPPSALA

Kördag i Gottsunda kyrka

Delta i en unik kördag i Gottsunda kyrka, ledd av familjen Nyberg-Ferguson. En dag fylld med musik, glädje och gemenskap.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 9:30 - 18:00

Plats

Gottsunda Kyrka

75650 UPPSALA

Pris

300 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Upptäck världsmusik genom körsång

Om kördagen

Vi bjuder in dig till en dag av sång och musik med familjen Nyberg-Ferguson. Anders Nyberg, en erfaren körledare, kommer att leda oss genom dagen, medan Jennifer inspirerar med sin vackra sångröst och Gabriel kompar på pianot.

Vi kommer att utforska en dynamisk blandning av musik från två länder. Den sydafrikanska rytmen och hettan blandas med den svalare och vemodigare svenska klangen. Resultatet är en unik brygd av världsmusik som känns både säreget och hemtam på samma gång.

Repertoar

Under dagen kommer vi att sjunga ur Anders nyutgivna "Hundra Hymner", en samling nya hymner med bredd och engagemang, som tolkar och navigerar dagens framväxande spirituella landskap.

Välkommen att delta

Det blir en dag av glädje och liv, tårar och jubel! Släpp loss, stäm in och gör dig hörd! Oavsett om du är en erfaren körmedlem eller bara älskar att sjunga, är du välkommen att delta i denna inspirerande dag.

Praktisk information

Fika ingår i avgiften men lunch gör det inte. Har du frågor är du välkommen att kontakta Peter Melin: peter.melin@svenskakyrkan.se

Arrangemangsid: 1583997

Ledare

Peter Melin

Kontaktperson