Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

ÖRSJÖ

Hållbar folkbildningsvecka: Konsumera mindre - återbruka mer!

- Nämen jag använder inte så mycket förbrukningsmaterial… Jag är ganska medveten faktiskt! Känner du igen detta resonemang är du varmt välkommen att hänga på denna föreläsning som vill inspirera till mer!

Datum

21 november 2021

Dag

Söndag

Tid

Kl 15:00 - 17:00

Plats

Bigård Birgittas skogscaféGillestugan

Ällebäck 123 38297 ÖRSJÖ

Pris

Kostnadsfritt

Vi vänder och vrider lite på begreppet medveten, vad är vi medvetna om? Vilka olika förbrukningsmaterial använder vi i vardagen och vilka skulle vi likaväl kunna byta ut till flergångsmaterial?

Under en eftermiddag på mysiga Bigård Birgitta i Ällebäck utanför Örsjö samlas vi och får lyssna på Malin från Knappsmåla Gård när hon guidar oss till att upptäcka de engångsmaterial som vi omger oss med i vår vardag. Malin bjuder oss på resan som hon och hennes familj gjort då de bytt ut engångsmaterial och på så vis minskat sin konsumtion och minskat sitt miljöavtryck på jorden.

Eftermiddagen börjar med en föreläsning sedan finns möjlighet att köpa fika och vi fortsätter diskussionen och inspireras under fikat. Varmt välkomna till en stund med fokus på inspiration och möjligheter till att öka din kunskap om hållbarhet!

Arrangemangsnummer: 868859

Medverkande

Malin Ericson

Kontaktperson