Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Konsert med Visklubben Sten-Sax-Påse som består av Linus Wiberg och Sara Elira

Året går mot sitt slut, så även höstens säsong av Sten-Sax-Påse.

Datum

7 december 2022

Dag

Onsdag

Tid

Kl 19:00 - 21:00

Pris

Kostnadsfritt

Men innan vi slänger våra almanackor ska vi än en gång hinna sprida välljudande oväsen i visans tecken! Säsongens sista Sten-Sax-Påse bjuder på inga mindre än Linus Wiberg och Sara Elira.

Fri entré, god bärs och mat finns i baren. Artisterna är på scen kl. 19. Vem som börjar avgörs inte förrän då.

Linus: "Linus Wiberg är ölänningen som upptäckt att det i spänningsfältet mellan det vemodiga och det lättsamma alltid finns plats för en banjo. Efter åtskilliga världsturnéer med svensk-kanadensiska americana-bandet That Dog Was a Band Now framför Linus nu sina egna verk på svenska. Med ett lekfullt språk beskriver han den leda som präglar vardagen i en grå samtid - och visst blir mörkret mörkare om det då och då får brytas av en ljusglimt."

Sara: "Vad sjungs det för hemliga sånger i Folkets park vid midnatt? Hur gör man för att skrämma bort någon man egentligen vill älska? Är mandelmassa från mandelmassaskåp den ultimata mutan för att få ett förlåt? Dessa frågor är några av dem som den göteborgska malmöbon Sara Elira berör genom vispop under kvällen. Med egenskrivna låtar samt översättningar och tolkningar sjunger hon om det specifika, knasiga och hjärtekrossande. Med sig på scen har hon sin gitarr, scennärvaro samt kamrater."

Arrangemangsnummer: 812950