Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

JÄRFÄLLA

Järfälla Kammarkör

Kom och sjung med oss i Järfälla Kammarkör! Vi söker fler sångare i alla stämmor i kören. Du är välkommen att provsjunga oavsett ålder och stämma.

Startdatum

Vår 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 21:30

Omfattning

24 tillfällen, 69 studietimmar

Lokal/rum

Järfälla kyrka, kyrvägen 8, barkarby

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Mer om kören

Järfälla Kammarkör sjunger en väldigt blandad repertoar. Det mesta faktiskt – klassiska verk, visor, popmusik, musikaler, filmmusik, psalmer, jazzigt, gospel, revysånger, operakörer, profant och sakralt, tonsatta dikter osv. Vanligen sjunger hela kören, men ibland sjunger vi i mindre grupper, solosånger, duetter, kvartetter eller endast som damkör. Alla medlemmar i kören har möjlighet att föreslå vad kören ska framföra på kommande evenemang och alla som vill det har möjlighet att delta i mindre grupper eller i soloframföranden.

Förkunskaper

För att hänga med och trivas så underlättar det om du har viss vana av att sjunga i kör och om du läser noter hjälpligt så är det en fördel för dig själv, men notläsning är inte ett krav för kören. Vi arbetar ofta med midi-filer och att lära sig stämmor den vägen.

Tid och plats

Vi repeterar 19.00 - 21.30 varje torsdag i Församlingshemmet vid Järfälla kyrka i Barkarby.

Kontakt

Så sopraner, altar, tenorer och basar, unga som gamla, kom och sjung med oss! Hör av dig till körens kontaktperson Pernilla kontakt@jarfallakammarkor.com så hinner vi ordna noter åt dig innan du kommer och provsjunger med oss.

Körens hemsida

https://jarfallakammarkor.com

Arrangemangsnummer: 902997

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.