Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Gå med i Järfälla Kammarkör

Kom och sjung med oss i Järfälla Kammarkör! Vi söker fler sångare i alla stämmor i kören. Du är välkommen att provsjunga oavsett ålder och stämma.

Startdatum

Vår 2023

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 21:30

Omfattning

24 tillfällen, 69 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Mer om kören

Järfälla Kammarkör sjunger en väldigt blandad repertoar. Det mesta faktiskt – klassiska verk, visor, popmusik, musikaler, filmmusik, psalmer, jazzigt, gospel, revysånger, operakörer, profant och sakralt, tonsatta dikter osv. Vanligen sjunger hela kören, men ibland sjunger vi i mindre grupper, solosånger, duetter, kvartetter eller endast som damkör. Alla medlemmar i kören har möjlighet att föreslå vad kören ska framföra på kommande evenemang och alla som vill det har möjlighet att delta i mindre grupper eller i soloframföranden.

Förkunskaper

För att hänga med och trivas så underlättar det om du har viss vana av att sjunga i kör och om du läser noter hjälpligt så är det en fördel för dig själv, men notläsning är inte ett krav för kören. Vi arbetar ofta med midi-filer och att lära sig stämmor den vägen.

Tid och plats

Vi repeterar 19.00 - 21.30 varje torsdag i Backstugan i Vålbergaparken, Barkarby

Kontakt

Så sopraner, altar, tenorer och basar, unga som gamla, kom och sjung med oss! Hör av dig till körens kontaktperson Pernilla kontakt@jarfallakammarkor.com så hinner vi ordna noter åt dig innan du kommer och provsjunger med oss.

Körens hemsida

[https://jarfallakammarkor.com](Järfälla Kammarkör)
#hittaenkör

Arrangemangsid: 1310920