Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

LJUNGSKILE

Jag har slagit upp mitt tält i hoppets land - Vintermöte på Åh Stiftsgård 2023

Fredag 27 januari – lördag 28 januari

Datum

Se beskrivning

Dag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Plats

Åh stiftsgård

Å 252 45994 LJUNGSKILE

Pris

Se beskrivning

Tillhör du dem som har svårt för att hitta in i Bibelns värld? Eller så får du kanske inte någon ordning på din bibelläsning? Eller är du så van vid alla orden att de bara slinker förbi dig? Den röda tråden det här dygnet är Bibeln – med extra fokus på The Message, Eugene Petersons nyskapande landningsbana för Bibelns budskap in i vår vardag.
Välkommen till ett Vintermöte präglat av gudslängtan, hopp, eftertanke och vägledning. Lite som att dra upp dragkedjan och titta ut genom öppningen till ett tält man slog upp i mörker. Och upptäcka ett liv i rymd och frihet!

Medverkande

Medverkande: TOMAS SJÖDIN, pastor och författare, CHARLOTTE RØRTH, journalist och författare, MIKAEL TELLBE, teolog och författare, BRITTA HERMANSSON, pastor och författare, ROBERT ERIKSSON, musiker, pastor och författare och LOUISE SJÖLUND, stiftsgårdspräst på Åh Stiftsgård.

Info, dag och tid, m.m.

Fredag 27 januari kl 17:00 – lördag 28 januari kl 17:00
Under nitton år har Åh Stiftsgård arrangerat uppskattade Vintermöten. Det är ett tillfälle för dig som är ung, mitt i livet eller äldre – en mötesplats över generationsgränserna! Kursboken (som ingår i deltagaravgiften) är Tomas Sjödins nya bok Jag har slagit upp mitt tält i hoppets land – dag för dag med The Message, som utkommer i oktober. Program för dygnet hittar du på www.ahstiftsgard.se

Kurs- & matkostnad: 1.550 kr (inkl Tomas Sjödins nyutkomna bok)
Logi: Önskas boende så finns det på stiftsgården från 450–980 kr/pers.

Anmälan, program, m.m.: På www.ahstiftsgard.se eller på tel 0522-250 56

Arr: Åh Stiftsgård, MJ Bok & Media och Libris förlag i samarbete med Göteborgs stift, Dagen och Sensus och Västra Götalandsregionen

Arrangemangsnummer: 501144

I samarbete med