Inspirationskväll för ledare i Kronoberg, Jönköping och Kalmar län: Tema "grupprocesser"

Du är ledare i samarbete med några av Sensus mest tacksamma verksamhetsutvecklare och nu vill vi avsluta terminen med en gemensam träff digitalt - tänk glöggmingel hemma i soffan! Varmt välkommen till en digital inspirationskväll med Jonna, Tessan och Sofia!

Startdatum

4 december 2024

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

Digitalt

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Förberedelser
Du anmäler dig i förväg här på hemsidan och loggar in tillsammans med oss och andra ledare för att delta i denna workshop om konflikthantering i grupper. Förbered dig med något trevligt att dricka och sitt på en lugn plats så att du inte blir störd. Har du anmält dig senast 7 dagar innan träffen har du fått hem ett kuvert som du gärna får vänta med att öppna till träffen. 


Upplägg 
Vi presenterar oss och checkar in innan vi fokuserar på kvällens tema: grupprocesser. Kanske känner du igen dig från grupper du leder? Vi går igenom några olika teorier om gruppers utveckling och pratar om hur vi kan använda den kunskapen som ledare. 

Du som blivit inbjuden till detta har varit ledare för en kurs, cirkel eller kulturarrangemang under året och vi vill ge er möjligheter till fortbildning och stöd genom kontinuerliga träffar under året. Nästa träff blir i maj 2025.

Välkommen, och stort tack för ditt engagemang! 
Jonna Persson, Tessan Nordeman och Sofia Jaeger, Verksamhetsutvecklare i Jönköping, Kalmar, Växjö och digitalt

 

Arrangemangsid: 1586304

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter