Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

MALMÖ

Inspirationsdag med Tomas Sjödin, Britta Hermansson och Michael Jeff Johnson.

Välkommen till en ekumenisk dag om ledarskapets innersida, själens överlevnad och jordens framtid.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 13:00 - 20:00

Omfattning

1 tillfälle, 6 studietimmar

Plats

Hyllie park folkhögskola

MALMÖ

Pris

250 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Ledarskap handlar inte om titlar, status och makt över andra människor. Ledare är den som är inriktad på att upptäcka och utveckla potentialen i andra människor. Ledare är den som har mod att vara autentisk och äkta, även om det inte finns några garantier alls.

Medverkande under dagen är Tomas Sjödin - pastor och författare, Britta Hermansson - pastor och författare samt Michael Jeff Johnson- sångare, musiker och författare.

Målgrupp Dagen riktar sig till församlingens anställda och ideella.

Kurskostnad 250 kr . I priset ingår kvällsmat och fika.

Dagens program 13.00 Registrering, mingel och kaffe

13.30 Ledarskap sitter i blicken - Tomas Sjödin Om synen på ledarskap. Om ett ledarskap som orkar stå stilla i en värld som surrar allt fortare och om att ledarskapets viktigaste fråga inte är: ”Vad skall vi göra? utan: ”Vilka skall vi vara?”

14.30 Du är en sång - Michael Jeff Johnson Michael sjunger med och för oss och berättar om sitt skapande och om källan till all kreativitet.

15.00 Bokpresentation och fika

15.45 Sången ska aldrig tystna Tomas Sjödin samtalar med Michael om hans sånger, om språkets betydelse, om det personliga tilltalet och om musikalisk bredd.

16.30 Färre plåster - Britta Hermansson Om att låta såren vara synliga, ärren visa vägen, men också skydda det som blöder. Att leda, ge och ta emot rakt igenom sårbarhet och skörhet – i sitt eget och andras liv.

17.45 Kvällsmat

18.30 Ljudet av tystnad Britta Hermansson samtalar med Tomas Sjödin utifrån hans senaste bok. Om att tystnaden inte är målet, men början på en väg som leder ut i bönens vidunderliga, rymliga och rika universum. Michael Jeff Johnson medverkar med sång och musik och dagen avslutas med mingel, gemenskap, bokbord och signering. (Kvällsföreläsningen är även öppen för allmänheten med begränsat antal platser (kom i god tid). Tipsa gärna en vän.

Anmälan är bindande och vid avbokning senare än 14 dagar innan kursen äger rum sker ingen återbetalning. Anmälan stänger när kursen är full, dock senast 15 mars.

Arrangörer Sensus, Hyllie Park Folkhögskola, MJ Bok & Media, Fosie kyrka, Efs Betania Malmö

Frågor Kontakta pernilla.agardh@sensus.se, 0730-303055

Arrangemangsnummer: 322363

Ledare

Elisabeth Bergagård

Pernilla Agardh

Kontaktperson