Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav bildbyrå

Distans

Hållbar folkbildningsvecka: Hur hanterar vi nuläget utan att bli galna?

Är hopp något vi har eller något vi kan göra? Hur kan vi stärka vårt aktiva hopp i en värld där klimatförändringar, kollapsande ekosystem och demokratier, krig, orättvisor och pandemier får många av oss att känna hopplöshet? Maria Estling Vannestål, översättare till boken Aktivt hopp tillsammans med Sanna Östergren, ger oss verktyg att komma vidare.

Datum

25 november 2021

Dag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Maria berättar om bokens grundläggande utgångspunkter och du får samtala med andra utifrån några olika frågeställningar. Workshopen avslutas med en kort guidad meditation för tröst och hopp.

Kvällen är gratis och ges digitalt via plattformen Zoom. Du når föreläsningen genom att klicka på länken: Föreläsning Hur hanterar vi nuläget utan att bli galna?

Maria är författare, översättare och kursledare inom framför allt personlig utveckling, föreläsare i Talare som gör skillnad och cirkelledare inom Sensus. Hon har också arbetat fram en studiehandledning för boken Aktiv hopp och för den som vill går det utmärkt att anmäla intresse för att starta en studiecirkel på sin egna ort - eller digitalt - med hjälp av handledningen. Inga förkunskaper behövs och gruppen kan dela på ledaransvaret.

Arrangemangsnummer: 868976

Medverkande

Maria Estling Vannestål

Kontaktperson