Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KARLSHAMN

Hardcore & Punk a cappella choir

Nu kör vi en nystart med Hardcore & Punk a cappella choir! Så nu är verkligen tillfället att börja i kören för dej som är ny.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Onsdag, Söndag

Tid

Kl 17:30 - 19:45

Omfattning

15 tillfällen, 45 studietimmar

Plats

Se beskrivning

Pris

1100 kr

Vi startar terminen onsdag 25 aug, med tre kostnadsfria repetitioner. Rekommendationen om du är ny, är att medverka på alla tre, så du får en god inblick och verkligen får testa. Först efter dem bestämmer du om du vill fortsätta i kören. Anmäl dig redan nu!

Kören är helt fristående och självbestämmande! Vi sjunger a cappella (d v s utan instrument) och det blir mestadels hårdrock- och punklåtar med fokus på stämsång och rösterna. Vi går igenom stämmor grundligt och du får tillgång till både noter och stämfiler.

Kören passar både vana sångare som vi ger extra utmaningar och mer ovana sångare som får mycket stöd. Kören är inte bara en kör, utan också ett enormt trevligt och roligt sammanhang med hjälpsamma och positiva medsångare.

I kören får du lära dig massa saker om sångteknik, rytmik, klang, notläsning, texttolkning m.m. Och därmed får du möjlighet att utveckla din sång från just den punkt du befinner dej på. Det sker genom en mångfald av sångliga övningar samt i roliga arrangemang av låtar du känner igen och sjungit med i många gånger.

Vi repar onsdagar i välventilerad lokal, håller avstånd och följer alla andra rekommendationer som finns med anledning av COVID19.

Utöver onsdagsrepen blir det en teknikworkshop med Sara Söderström som är auktoriserad pedagog i Complete Vocal Technique. Vi avslutar terminen med ett eller ett par offentliga framträdanden.

Som om inte det var nog så dyker det under terminen ofta upp fler idéer och du kan alltid komma med egna önskemål. Du får också inbjudan att delta i andra sångutvecklande aktiviteter.

Total omfattning:

  • Tre kostnadsfria introduktionsrepetitioner 25/8, 1/9, 8/9.
  • Därefter ca 12 veckorep.
  • En teknikworkshop med Sara Söderström.
  • Genrep samt offentligt framträdande.

Välkommen till ett härligt gäng! Följ oss på Facebook för kontinuerliga uppdateringar.

Arrangör: A Cappella South Sweden i samarbete med Kulturrådet och Sensus Studieförbund.

Arrangemangsnummer: 151826

Ledare

Camilla Bengtsson

Kontaktperson