Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

SKÖVDE

Höstens yogakurser i samarbete med LT Kundaliniyoga i Skövde

Yoga för människan i vardagen!

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Lokal/rum

Konferensen/stora salen

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Alla yogakurser finns presenterade på LT Kundaliniyogas hemsida som vi länkar till här nedan och där hittar du all info om dagar, tider, lokaler, deltagaravgifter och annat! Såhär skriver Tony och Lena om rådande läge: "Välkommen med din intresseanmälan till någon av våra kurser i höst. Vår målsättning är att starta måndagen den 24 augusti. Vi har i dag några grupper som redan är fullbokade men det finns platser kvar i ett antal grupper. Beroende av vad som händer med pandemin så kan vi eventuellt få förändra antalet platser i grupperna och därför kan vi inte nu fastställa hur det kommer att se ut i höst. Vi återkommer i början av augusti till alla som anmält sig till höstens kurser."

De flesta kurserna hålls i LT Kundaliniyogas egna lokaler och några i Sensus lokaler. Frågor och- eller anmälan direkt till yogaledarna Tony och Lena via

  • LT_Kundaliniyoga
  • eller 0709-123635 (Tony), 0739-551972 (Lena).
    Det kan finnas platser kvar även om det ser fullbokat ut!

OBS! Tänk på att anmäla dig direkt till yogaledarna enligt ovan, så att din anmälan/avanmälan kan hanteras korrekt.

Arrangemangsnummer: 182935

Ledare

Tony Fredriksson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.