Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

KALMAR

Holistisk samtalscirkel i Kalmar

Förstå dig själv, ditt mående och hur du kan förändra ditt liv. I denna cirkel diskuterar vi känslor, energier och vad som blockerar vår livskraft utifrån boken Energierna avslöjar. Vi träffas fyra gånger under terminen och cirkeln passar både dig som varit med förut och dig som kommer ny.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

4 tillfällen, 8 studietimmar

Plats

Sensus KalmarKulturen

Skeppsbrogatan 47 39231 KALMAR

Pris

200 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Varför mår vi som vi gör? Hur kan vi läka vårt inre och gradvis släppa taget om gamla känslor och mönster? Det mesta av det som skapar problem för oss som vuxna har sitt ursprung i vår uppväxt, då vi av olika anledningar behövde stänga ner delar av oss själva och våra autentiska känslor. Detta och andra ämnen tittar vi närmare på och diskuterar tillsammans utifrån boken Energierna avslöjar.

Vi träffas fyra gånger på onsdagar kl 18:00-19:30 i Sensus lokaler: 8/2, 22/2, 15/3 och 19/4. Boken går att låna på bibliotek eller köpas via Sensus till en kostnad av 250 kr, meddela i anmälan om du vill göra det så att vi vet hur många vi ska beställa. OBS! Sista datum att beställa boken via Sensus är 15/1. Gruppen startar vid minst 4 deltagare.

Jag som är ledare heter Anna och har under många år engagerat mig för människors hälsa utifrån ett helhetsperspektiv. Jag tror att du som vill delta i den här cirkeln har ett genuint intresse för att tillsammans med andra reflektera över dessa livsfrågor. Kursen ges i samarbete med Föreningen Naturalum.

Arrangemangsnummer: 107043

Kontaktperson