Foto: Pixabay

KALMAR

Holistisk samtalscirkel i Kalmar

Förstå dig själv, ditt mående och hur du kan förändra ditt liv. I denna cirkel diskuterar vi känslor, energier och vad som blockerar vår livskraft utifrån boken Energierna avslöjar. Vi träffas sex gånger under våren.

Startdatum

8 februari 2022

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Lokal/rum

Kulturen

Pris

300 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Varför mår vi som vi gör? Hur kan vi läka vårt inre och gradvis släppa taget om gamla känslor och mönster? Det mesta av det som skapar problem för oss som vuxna har sitt ursprung i vår uppväxt, då vi av olika anledningar behövde stänga ner delar av oss själva och våra autentiska känslor. Detta och andra ämnen tittar vi närmare på och diskuterar tillsammans utifrån boken Energierna avslöjar.

Vi träffas sex gånger under våren på tisdagar kl 18:00-19:30 i Sensus lokaler: 8/2, 22/2, 15/3, 29/3,12/4 och 3/5. Boken går att låna på bibliotek eller köpas via Sensus till en kostnad av 250 kr, meddela i anmälan om du vill göra det så att vi vet hur många vi ska beställa. OBS! Sista datum att beställa boken via Sensus är 2/2. Gruppen startar vid minst 4 deltagare.

Jag som är ledare heter Anna och har under många år engagerat mig för människors hälsa utifrån ett helhetsperspektiv. Jag tror att du som vill delta i den här cirkeln har ett genuint intresse för att tillsammans med andra reflektera över dessa livsfrågor. Kursen ges i samarbete med Föreningen Naturalum.

Arrangemangsnummer: 105857

Kontaktperson