Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

LUND

Heliga danser: Visheten dansar Maria Magdalenas vishet

Visheten dansar och så småningom förstår jag...

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 7 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

På pilgrimsplatsen Liberiet knyter vi vår cirkel och delar vår vishet och lär av varandra. Vi samtalar och dansar i en cirkel de uråldriga stegmönstren i upprepande steg. Vi ger varandra ny kraft att vågar stå för det vi vet är sant. Dansen förmedlas genom kroppen. Att dansa är att lyssna inåt med hjälp av hela sin kropp. Kroppen minns utan ord. Dansen kan vara det nav, den innersta punkt där allt är nära, allt är nu...

Dessa urgamla danser upprätthåller en visdom ”där koden måste knäckas” när man dansar. Så har det varit generation efter generation. Danserna bjuder in oss att bli mer närvarande i våra kroppar, och därmed fullt öppna att ta emot glädjen i livet. Enda sättet att knäcka koden är att dansa, dansa, och dansa….

Ledare är Lis-Mari Drevnor, dansledare, teolog och pedagog. Hon har dansat i 25 år och är utbildad dansledare för Pia Lambert, samt deltagit i olika fördjupningskurser för henne genom åren. Utbildad av Laura Shannon i Sverige och Grekland. Har lett egna kurser, seminarier och samtalscirklar under många år.

Arrangemangsnummer: 200543

Ledare

Lis-Mari Drevnor

Kontaktperson