Bild: Johannes Frandsen /Ikon
Våra måltider kan innebära stora påfrestningar för vår planet och dess klimat. Detta gör samtidigt måltiderna till en nyckel för att skapa en hållbar framtid.
Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.
Måndag
Kl 11:00 - 15:00
Se beskrivning
Fler än 5 platser kvar
Omställningskonsult Gino Carciola är en passionerad matälskare med erfarenhet av arbete i restaurangbranschen, samt statsvetare med inriktning mot hållbar utveckling. Representanter från färdplansprojektet Hållbara måltider kommer också att berätta om vad de lärt sig genom att arbeta med modellen "One Planet Plate" på stiftsgård och folkhögskola.
11.00 Inledning och presentation. Lunds stifts miljöarbete, Färdplan för klimatet och samtal om miljöarbete i församlingar och pastorat.
12.00 Middagsbön & lunch
13.00 Gino Carciola guidar oss igenom eftermiddagen. Inspiration färdplansprojektet Hållbara måltider, delande av erfarenheter om modellen "One Planet Plate" och arbetet med att skapa recept.
Kostnaden är 200 kr inkl. lunch. Anmäl dig senast 27 april. Glöm inte att ange "företag/organisation betalar" om du inte ska betala som privatperson.
Arrangemangsnummer: 200996