Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

AMMARNÄS

Hållbar folkbildningsvecka: Vad är en hållbar by?

Ammarnäs Berättare och Kulturguider i samarbete med Bertjaure gård och Sensus studieförbund är mycket glada att bjuda in er till en spännande berättarkväll. Ämnet för kvällen kommer att vara "Hållbara Byar".

Datum

Aktiviteten är påbörjad

Dag

Torsdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Plats

Bertejaure gårdKärlekens Tröskloge

Beföringsvägen 16 92495 AMMARNÄS

Pris

Kostnadsfritt

Det är Urban Berglund och Christina Öster, våra värdar på Bertejaure gård, som håller i berättarkvällen.De två berättarna leder ett samtal och tar avstamp från vad en hållbar by kan vara. Vad är skillnaden mellan självhushåll och samhushåll? Vad är det som är så roligt med att spara? Hur lärde sig Slösa att gå från fyra jordklot, till ett enda?

Delta digitalt eller på Kärlekens Träskloge 
Evenemanget kommer att äga rum fysiskt vid Kärlekens Tröskloge, men om ni föredrar det finns det också en möjlighet att delta digitalt.

Vi ser fram emot en kväll av berättande, tankar, idéer och lösningar för att skapa hållbara byar. Oavsett om du är en del av en bygemenskap, intresserad av hållbarhet eller bara vill lära dig mer och lyssna, är du varmt välkommen att delta.

Agenda 2030:
Denna föreläsning kopplas till mål 3 - god hälsa och välbefinnande, 11- Hållbara städer och samhällen i Agenda 2030. 

Hållbar folkbildningsvecka
Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla.
Se hela programmet här.

Arrangemangsnummer: 105941

Kontaktperson

Kontor