Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

AMMARNÄS

Hållbar folkbildningsvecka: Socialt kapital

Ammarnäs Berättare och Kulturguider i samarbete med Bertjaure gård och Sensus är glada att bjuda in er till en spännande och tankeväckande föreläsning om socialt kapital.

Datum

Aktiviteten är påbörjad

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Plats

Bertejaure gårdKärlekens Tröskloge

Beföringsvägen 16 92495 AMMARNÄS

Pris

Kostnadsfritt

Föreläsaren Malin Eriksson är inte bara socionom utan även professor i socialt arbete och docent i folkhälsovetenskap. Hon kommer att berätta om hur bygden, genom att använda sitt sociala kapital, räddade vårdcentralen i Jörn.

Digitalt eller på Kärlekens Träskloge 
Föreläsningen kommer att finnas tillgängligt i en digital form men för dem som önskar kan den även följas på plats i Kärlekens Tröskloge. 

Vi ser detta som ett utmärkt tillfälle att utveckla förståelsen för konceptet och att kunna tillämpa detta i våra dagliga liv såväl som i föreningsarbetet. Oavsett om du är engagerad i föreningsverksamhet, intresserad av sociala frågor eller bara vill lära dig mer, är du varmt välkommen att delta.   Agenda 2030
Denna föreläsning kopplas till mål 3 - god hälsa och välbefinnande i Agenda 2030. 

Hållbar folkbildningsvecka
Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla.
Se hela programmet här.

Arrangemangsnummer: 105937

Kontaktperson

Kontor