Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Hållbar Folkbildningsvecka: Lära om i vuxen ålder

Välkommen till en digital föreläsning men Erika Wilhelmsson om att lära om i livet i vuxen ålder.

Datum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Erika Wilhelmsson föreläser om att växa upp med ångest och depressioner sedan 14 års ålder och svårigheten att vara sitt eget verktyg för att bromsa. Att bli diagnostiserad med ADHD vid 33 års ålder och allt vad det innebär samt kunna förstå sig själv och sitt agerande i olika situationer.

Erika berättar om hennes mörkaste stunder och tankar samt tacksamheten som hon fått med sig genom livet. Resan från första panikångestattacken som 14-åring till dagens Erika nästan 20 år senare. Mammans suicid och vad det gör med en familj när någon väljer att försvinna. Allt sker med en gnutta humor då det är en viktig del i hennes liv.

Om föreläsaren

Erika Wilhelmsson är ambassadör vid (H)järnkoll Skåne

Tid och plats

Föreläsningen kommer genomföras digitalt via Zoom. Anmäl dig nedan för att delta på distans för att få en länk till Zoom-rummet.

Fortsättning

Är du intresserad av att prata mer om föreläsningens ämnen med andra? Då kan du genom Sensus gå med i en samtals-cirkel. Kontakta oss om du är intresserad!

Hållbar folkbildningsvecka

Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla.

Se hela programmet här.

Arrangemangsnummer: 873399

Medverkande

Erika Wilhelmsson

Kontaktperson