Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

AMMARNÄS

Hållbar folkbildningsvecka: Community Business

Ammarnäs Berättare och Kulturguider i samarbete med Bertjaure gård och Sensus studieförbund är stolta att bjuda in er till en föreläsning om Community Business.

Datum

Aktiviteten är påbörjad

Dag

Onsdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Plats

Bertejaure gårdKärlekens Tröskloge

Beföringsvägen 16 92495 AMMARNÄS

Pris

Kostnadsfritt

Vi har glädjen att presentera vår föreläsare, Håkan Björk. Han är Senior konsult och har i sin yrkesroll arbetat med att utveckla ekonomi och driftsformer anpassade till lokalbefolkningens behov genom företagsformen Community Business. 

Delta digitalt eller på Kärlekens Träskloge 
Föredraget kommer att finnas tillgängligt i en digital form men för de som önskar kan den även följas på plats från Kärlekens Tröskloge.

Oavsett om du är engagerad i föreningsverksamhet, intresserad av att starta ett gemenskapsföretag eller bara är nyfiken, är du varmt välkommen.

Agenda 2030:
Denna föreläsning kopplas till mål 8 Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt, 9- Hållbar industri, innovationer och infrastruktur i Agenda 2030. 

Hållbar folkbildningsvecka
Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla.
Se hela programmet här.

Arrangemangsnummer: 105940

Kontaktperson

Kontor