Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Florian Berger

Distans

Hållbar folkbildningsvecka: 7 nycklar för ett hållbart arbetsliv (förinspelad föreläsning)

Välkommen att ta del av en inspelad föreläsning med hållbarhetscoach Charlotte Karlenvie om hur du skapar ett hållbarare arbetsliv! Förändringstakten är hög, kraven på prestation är höga. Organisationer idag är beroende av medarbetare som vill och orkar. Men det är inte en självklarhet att de gör det.

Datum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Vi är vältränade i att prestera, bita ihop, klämma in ett möte till i en fulltecknad agenda. Mer än vad vi är i att stanna upp, andas, lyssna inåt, sätta gränser och be om hjälp. Och att lära sig det är supersvårt i en kultur där prestation och aktivitet är det som premieras. En glädjande utveckling är att fler och fler arbetsgivare inser att de har allt att vinna på att bidra till medarbetarnas välmående. Det ökar inte bara deras hälsa, utan även deras prestationsförmåga.

Den här föreläsningen handlar om:

  • Hur ni kan hitta er väg till starkare medarbetare och högre produktivitet – samtidigt
  • Hur ni skapar en arbetsmiljö som attraherar rätt medarbetare (och får dem att stanna kvar)
  • Varför det är dags att säga hejdå till ”medarbetarupplevelsen” och istället tala om livsupplevelsen och ger er de 7 viktigaste nycklarna för att lyckas!

Föreläsningen är ca 45 minuter och är förinspelad den 17/11 kl.12-13.00. Föreläsare är Charlotte Karlenvie, förändringsledare och hållbarhetscoach som jobbar tillsammans med företaget Sustain Change.

Varmt välkommen!

Hållbar folkbildningsvecka

Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla.

Se hela programmet här.

Arrangemangsnummer: 873035

Kontaktperson