Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

VÄXJÖ

Hållbar Folkbildningsvecka: #12 samtal: en handlingsplan för hopp

Välkommen till författarsamtal i Växjö med Kinna Skoglund, som samtalar om boken #12 samtal: en handlingsplan för hopp!

Datum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Plats

Biblioteket i VäxjöGalaxen

Västra Esplanaden 7 35231 VÄXJÖ

Pris

Kostnadsfritt

Från prisade aktivister till världsledare. Tolv samtal, tretton personer. Alla arbetar de aktivt för en hållbar värld där de har gjort sina röster hörda. Deras handlingar ger inspiration och hopp för en framtid i demokratins och hållbarhetens namn. Ta del av deras tankar och idéer om vårt samhälle och världsutvecklingen!

I boken medverkar: Emerich Roth, Parul Sharma, Jonathan Lundberg, Martin Schibbye, Jan Eliasson, Tess Asplund, Fatemeh Khavari, Mikael Andersson, Andy E, Lisbeth Pipping, Gabriella Kärnekull Wolfe, Adam Sjöborg och Kinna Skoglund.

Bakom boken står folkrörelseprofilen Kinna Skoglund och journalisten Adam Sjöborg. Läs mer på: www.tolvsamtal.se

Om författaren

Kinna Skoglund är författare, demokrati och människorättskämpe och brinner för folkbildning och att nå ut med kunskap om utsatta grupper och en hållbar framtid. Hon är en av grundarna till folkrörelsen #vistårinteut, de nationella kampanjerna #RöstaMERmänskligt och REDO och var 2019 nominerad till Rauol Wallenbergpriset.

Tid och plats

Föreläsningen anordnas i samarbete med Växjö Stadsbibliotek. Föreläsningen kommer ta plats både i Växjö på Stadsbiblioteket (sal Galaxen, en trappa ner).

Fortsättning

Är du intresserad av att prata mer om bokens ämnen med andra? Då kan du genom Sensus gå med i en samtals-cirkel. Kontakta oss om du är intresserad!

Hållbar folkbildningsvecka

Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla.

Se hela programmet här.

Arrangemangsnummer: 872925

Medverkande

Kinna Skoglund

Kontaktperson