Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

Distans

Grundläggande kurs i gitarr och ukulele

Är du scoutledare och intresserad av att lära dig spela gitarr eller ukulele med målet att kunna spela på lägerbål och andra scoutaktiviteter? Nu bjuder vi in till en grundläggande nybörjarkurs. #sensushjärtakultur

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Tisdag, Söndag

Tid

Kl 21:00 - 21:45

Omfattning

6 tillfällen, 6 studietimmar

Plats

På distans

Pris

250 kr

I kursen du får lära dig spela de vanligaste ackorden och några kompstilar, som passar till många scoutsånger och andra låtar. Mellan träffarna övar du på egen hand på det som gåtts igenom och med uppgifter från ledaren. Du kommer också att få tips och tricks för att kunna göra lägerbålet till en rolig och minnesvärd upplevelse för alla som deltar. Ledare är Torbjörn Lundberg som har hållit i och spelat på många lägerbål och andra scoutaktiviteter.

Inga förkunskaper krävs men du behöver ha en akustisk gitarr eller ukelele för att kunna öva. Ledaren går igenom ackord och spelteknik på båda instrumenten. Kursen hålls via Zoom och länken kommer strax innan första träffen till alla anmälda. Kursen är självklart öppen även för dej som inte är scoutledare.

Preliminära datum

  • Tisdag 7 feb
  • Söndag 12 feb
  • Tisdag 21 feb
  • Söndag 5 mars
  • Tisdag 7 mar
  • Söndag 12 mars

Pris

250 kr.
Ledare som rapporterar verksamhet till Sensus under 2023, får 50% rabatt på priset.

Vi kommer under våren också att erbjuda kurser eller träffar i att lära sig scoutsånger och sånglekar samt i sångteknik för en hållbar röst som funkar för ändamålet.

Arrangemangsnummer: 323907

Ledare

Torbjörn Lundberg

Kontaktperson