Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Gospelfest "Together from home"

Don’t stop the music! Välkommen till ”GOSPELFEST- together from home” lördagen den 22 januari 2022.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 13:30 - 17:30

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Plats

EuropaportenDigitalt

Pris

290 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Med ökad smittspridning och nya restriktioner på gång känns det tyvärr inte ansvarsfullt att fylla Europaporten med en stor fantastisk kör eller att be våra amerikanska gäster att komma till Sverige. Vi vet att det absolut inte är samma sak att inte vara på plats men vi tror att det är viktigt att ses ändå.

Lördagen den 22 januari startar vi terminen med det nya notmaterialet ”Sjung Gospel 2022”.

8 sånger som vi hoppas ska få uppmuntra och utmana dig, din kör och andra körer runtom i Sverige. Under dagen får ni inspiration och introduktion till både sångerna och kompositörerna bakom sångerna tillsammans med personliga tips och reflektioner från våra gäster via Zoom.

Originalsångerna från Gospel Starts Youtube-kanal: https://youtube.com/playlist?list=PLIgu8ITOHdSSrsb8HnHc4T9eqkrMZhJ63

Anmälan Enskilda sångare 290:- inkl. noter och stämfiler: www.sensus.se/kurser-och-evenemang/gospelfest-europaporten-322151 Kör med gemensam faktura och notleverans 250:- per sångare: https://forms.gle/sLF9qDLAFF7hfpFj9 Om ni vill vara med skickar vi noter och stämfiler snarast.

Schema Lördagen den 22 januari – ”The power of One”. Vad är den gemensamma sångens betydelse för enhet och delaktighet, och vad kan jag spela för roll?

Kl. 10-12 Körledarworkshop. Pernilla Sandahl och Cedwin Sandanam, tillsammans med övriga medverkande, delar erfarenhet kring musikaliskt och personligt ledarskap. Hur hanterar vi alla dessa förändringar? Hur påverkar de individuella rösterna körens klang? Vad kan avstånd lära oss om enhet och närhet? www.facebook.com/events/306784380807117

Kl. 13.30 Körworkshop Vi jobbar med innehåll, frasering och dynamik i sångerna från ”Sjung Gospel 2022”. Hur kan vi jobba musikaliskt med sångerna och vad kan vi lära oss av upphovspersonerna som Andraé Crouch, Kirk Franklin, Cyndee Peters, Richard Smallwood och Clarence Eggleton och deras erfarenheter? www.facebook.com/events/454586092502591

Kl. 16.00 Vi avslutar dagen med att sjunga sångerna i sin helhet tillsammans med solister.

Bland körledarna finns gästerna

Pernilla Sandahl från Göteborg leder för tillfället Java Gospel. Under sin tid som ledare för Solid Gospel spelade de bl.a. in skivan ”Gospel around the world” tillsammans med gospellegenden Andrae Crouch. Hon ledde även kören i Peter Jöbacks julfilm ”Jag kommer hem igen till jul”.

Cedwin Sandanam körledare för den dynamiska och bioaktuella kören Tensta Gospel Choir. Mångfald och gemenskap är en grundläggande delar av kören som fått möjlighet att sjunga på Peace & Love i Borlänge, kungens 70-årsdag, för påven i Malmö, Allsång på Skansen och haft slutsålda julkonserter på Kungliga Operan.

Pandemin påminner oss på ett mycket konkret sätt om att vi alla hör ihop. ”No one is safe until everyone is safe”. Kanske därför är Kirk Franklins ”Together” vår favorit för tillfället. ”If we fall, we will fall together” When we rise, we will rise together”

Hör gärna av er om ni har några frågor. info@soulfulmusic.se

Välkommen! Jonas Engström, Emma Leijon och Team Gospelfest.

Arrangemangsnummer: 322151

Ledare

Jonas Engström

Kontaktperson