Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

VÄXJÖ

Gospel - Rösten och rytmen - Inspirationsdag för körledare med Aaron Marcellus

Välkommen till en inspirerande heldag för körledare med Aaron Marcellus från New York!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 9:30 - 15:00

Omfattning

1 tillfälle, 5 studietimmar

Plats

Skogslyckans församlingshem

Ekebovägen 15 35233 VÄXJÖ

Pris

795 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Oavsett om du leder en gospelkör eller bara vill låta den afroamerikanska körtraditionen inspirera dig i ditt arbete är detta en perfekt dag att träffa kollegor och få inspiration inför en ny termin!

Om Aaron Marcellus

Aaron Marcellus startade sin karriär som 14-åring i gruppen Generation J i Atlanta. Med sin unika röst och utstrålning tog han plats i American Idol 2011 och har därefter kombinerat rytm, sång och dans som medlem i STOMP NYC (New York City), som körledare och sångcoach i sitt egna projekt Adventure Voice. Aaron har gjort en spännande resa och är en ofta anlitad sångare och instruktör på konserter och festivaler i stora delar av världen.

Om Jonas Engström (pianist)

Jonas Engström är kör- och kursledare som genom sitt tidigare arbete med Stockholm Gospelkör Festival fått en stor erfarenhet och djup förståelse för den afroamerikanska traditionen. Med fokus på delaktighet och samspel jobbar Jonas med projekt som ”Kören som växtplats”, ”Break the Silence” kring musikens betydelse för den psykiska hälsan och i Helsingborgs Världskör med musiken som mötesplats. Tilldelades hösten 2022 utmärkelsen ”Årets Körledare”.

Värd för dagen är Jonas Nilsson, kyrkomusiker i Skogslyckans kyrka och ordförande i Gospelverkstaden Sydost.

Anmälan:

Senast 31 januari 2023 via Studieförbundet Sensus. Anmälan är bindande. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Kostnad:

Dagen kostar 795 kr inklusive kaffe. Lunch via catering betalas på egen hand.

Plats: Skogslyckans församlingshem, Växjö

Program för dagen

  • 09.30 Fika
  • 10.00 STOMP Med sin erfarenhet som dansare i gruppen STOMP hjälper Aaron Marcellus oss att få ett medvetet uttryck i kroppen, få rytmen att landa och skapa sväng!
  • 12.00 Lunch
  • 13.00 SING Rösten är ett fantastiskt instrument med närmast obegränsade möjlighet när det gäller att kommunicera. Aaron Marcellus delar med sig av sina erfarenheter och ger oss konkreta tips på hur vi kan lära känna våra röster och utveckla vårt sjungande.
  • 15.00 Avslutning, kaffe

Arrangemangsnummer: 107009

Ledare

Jonas Nilsson

Kontaktperson