Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KALMAR

Fortsättningskurs i spanska - Kalmar

Är du nyfiken på att lära dig spanska för resan eller komma vidare från de vanliga fraserna? Då är detta kursen för dig! Vi börjar kursen med att gå igenom grammatiken i Caminando 1, en lärobok i spanska. Denna behöver du inte köpa då vi kommer fortsätta med Caminando 2 under senare delen av kursen. Den köper du själv.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 17:00 - 18:30

Omfattning

11 tillfällen, 22 studietimmar

Plats

Sensus KalmarHållbarheten

Skeppsbrogatan 47 39231 KALMAR

Pris

1500 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Vi startar en ny kurs i grundläggande spanska med läroboken Caminando 2 som studiematerial (denna måste deltagare själv köpa men den används till flera terminer) och inleder med stenciler från Caminando 1 där vi fokuserar på grundläggande grammatik och ordförråd. Under denna kurs så jobbar vi med att bygga vårt ordförråd, enklare grammatik och att konversera på spanska. Kursen riktar sig till dig som kan några få ord och fraser men är på en väldigt grundläggande nivå. Det går också bra att komma helt som nybörjare - vi startar som sagt från grunden! 

Kursupplägg

Undervisningen sker på både svenska och spanska utifrån gruppens nivå. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Varje vecka får ni hemuppgifter att lösa på egen hand.

Vår ledare Lena Bergstrand har drivit en egen skola i Spanien under 28 år där hon undervisat i engelska på alla nivåer. Nu är hon tillbaka i Sverige och håller kurser i både spanska och engelska över Zoom med deltagare längre bort och även fysiskt i Kalmar där hon bor. Hon är en erfaren pedagog som kan anpassa sig till gruppens behov och har många övningar och texter på lager för er.

Arrangemangsid: 1571917

Kontaktperson