Distans

Spanska fortsättningskurs - dagtid och digitalt

Är du sugen på att förbättra din spanska och fördjupa dina kunskaper för att komma till nästa nivå? Då är detta kursen för dig! Vi startar en ny kurs i spanska som börjar i Caminando 4, vilket är en något avancerad nivå av spanska. Bienvenido!

Startdatum

16 september 2024

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 9:00 - 10:30

Omfattning

12 tillfällen, 24 studietimmar

Plats

På distans

Pris

1950 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kursen

Vi börjar med kapitel 3 i Caminando 4 vilket alltså är den fjärde boken i en serie. Vi använder bara läroboken och den köper du själv för att ha under både denna och även fortsatta kurser. Du behöver ha en grund att stå på, titta gärna in i de olika böckerna innan du anmäler dig. Vi kommer också att fördjupa oss i den spanska och latinamerikanska kulturen och litteraturen. 

Kursupplägg

Undervisningen sker på både svenska och spanska utifrån gruppens nivå. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Varje vecka får ni hemuppgifter att lösa på egen hand. För att kunna delta måste du ha en fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling. Observera att kursen endast ges på dagtid, måndagar.

Vår ledare

Lena Bergstrand har drivit en egen skola i Spanien under 28 år där hon undervisat i engelska på alla nivåer. Nu är hon tillbaka i Sverige och håller kurser i både spanska och engelska över Zoom med deltagare längre bort och även fysiskt i Kalmar där hon bor. Hon är en erfaren pedagog som kan anpassa sig till gruppens behov och har många övningar och texter på lager för er.

Arrangemangsid: 1591968

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter