Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Distans

Fortsätt skriva i nuet - förankra din skrivrution och lita på din kreativitet

behåll dina goda vanor

Startdatum

1 november 2021

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

12 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

På distans

Pris

650 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Detta är en fortsättningskurs till dig som tidigare har gått kursen ”skriva i nuet”, med nya uppgifter.

Du skriver varje dag i 30 dagar, två gånger fem minuter varje dag. Du lägger dagligen ut dina texter på den gemensamma plattformen ”Learnify”. Du får i tre-dagars-rytm ”språngbräden” in i ditt skrivande. Du kan lämna respons till andras texter och få respons på dina egna.

Målet med denna kurs är att förankra skrivrutinen som du har skapat i ”Skriva i nuet”. Du börjar lita på din kreativitet mer och mer och lär känna ditt alldeles unika sätt att skriva. Du vågar mer, tillåter dig att leka och att följa dina idéer. Du inser att din inre kritiker egentligen vill ditt bästa och du vågar släppa din rädsla för att göra bort dig. Du kommer inte få personlig feedback till det som du skriver av ledaren. Däremot kommer du med jämna mellanrum få allmän skrivvägledning. Vi kommer dessutom ha två (frivilliga) zoom-möten, ett i början och ett på slutet, där vi kan reflektera över vårt skrivande.

Denna kurs kan hjälpa dig att lära dig att skrivblockader inte är ett hinder utan bara en inbjudan till att ändra riktningen en smula. Du kommer att bli smidigare i ditt skrivande och får möjlighet till att utveckla dina skrividéer.

Tid

Hela november med start onsdagen den 1 november 2021. Sista dag 30 november. (Frivilliga) Zoom-träffar 6 november (lördag) och 27 november (lördag) 19-20. Vi har som förr vår egen studieplats på nätplattformen Learnify och du kan själv styra dina tider.

Ledare

Sabine Neumann, M.A. i litteratur och filosofi. Hon har lett många uppskattade skrivarkurser hos Sensus under åren. Sabine är skrivpedagog (utbildad i Berlin) med över 20 års erfarenhet i Zen-meditation. Hon har publicerat skönlitterära böcker och texter, och hon arbetar även som litteraturöversättare från svenska till tyska.

Ledare

Sabine Neumann

Kontaktperson