Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Förhandling pågår!

Datum

26 maj 2023

Dag

Fredag

Tid

Kl 9:00 - 11:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Välkommen till seminarium fredag den 26 maj

Förhandling pågår! ARF bjuder in till ett seminarium med fokus på spelet bakom några centrala förhandlingar kring medlemmarnas löner och villkor. Förhandlingschefer med unik inblick i arbetet är på plats och beskriver arbetet med att få överenskommelser på plats.

Tid & plats

Fredag 26 maj 2023 kl. 09.00 - ca 11.30. Aktiviteten genomförs helt digitalt via mötesplattformen Teams. Länk mailas ut någon dag innan.

Inbjudna gäster

Vi kommer att få besök av Annelie Söderberg, förhandlingschef på Vårdförbundet som tillsammans med Kommunal deltog i förhandlingen om nya dygnsvilobestämmelser inom sektorn som fördes med SKR och Sobona som motparter. Vidare kommer Martin Wästfelt, förhandlingschef på Unionen, att prata om det arbetet med senaste avtalet mellan industrins parter där det sk ”märket” för svensk arbetsmarknad slås fast och som i år stod inför stora utmaningar. Det kommer att finnas möjlighet att tillsammans reflektera kring både processer och utfall och få en inblick i vilka överväganden som fanns att ta ställning till under själva förhandlingarna.

Väl mött hälsar ARFs styrelse!

Niklas Hjelte, Mats Svensson, Friedrich Heger, Vanja Smalc, Anna Åkerström, Ulrika Rydén, Steve Nilsson, Jan Hed, Peter Andersson

Arrangemangsnummer: 502643