Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GULLSPÅNG

Föreställningen "Aldrig Mozart"

Gullspångs Riksteaterförening fyller 30 år och firar det med föreställningen Aldrig Mozart i Teater Toftas regi.

Datum

12 mars 2022

Dag

Lördag

Tid

Kl 14:00 - 15:30

Pris

Kostnadsfritt

Paula Levi är en berömd konsertviolinist som har uppträtt i alla stora konserthus sen hon var tretton år. Men hon har aldrig spelat Mozart. Under hela sin karriär har hon vägrat svara på varför, och i det närmaste förbjudit journalister att ställa den så kallade Mozart-frågan. Tills nu. Inför en konsert bjuder hon plötsligt in till pressmöte. Det ryktas om att hon kanske kommer att spela Mozart till slut, och det visar sig att hon bestämt sig för att berätta om det som hennes familj inte klarat av.

Aldrig Mozart tar oss genom barnets nyfikenhet inför föräldrarnas hemligheter till andra världskrigets fasor i Europa, där en grupp musiker överlevde genom att använda det enda vapen de hade – musiken.

En lekfull och stark föreställning om familjehemligheter, musikens kraft och om att våga minnas.

Medverkande (på scen): Susanna Helldén – Paula Levi Övriga: Kristina Nilsson – Regi Ludvig Sjöstrand – Ljuddesign Efter föreställningen bjuder Gullspångs riksteaterförening på kaffe. Därefter blir det årsmöte och medlemslotteri för medlemmarna. Spelas på Amnegården i Gullspång klockan 14.00 den 12 mars. Fri entré!

Detta sker i samarbete med Västra Götalandsregionen.

Arrangemangsnummer: 809750