Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Föreställning LOST i min mormors Mandala med Teater PanJal

Ett scenkonstverk om att vara på fel plats och en hyllning till att vi människor är sköra, sköra som växter. Vad händer med oss när vi hamnar fel? I fel rabatt, på fel jobb, i fel land eller i fel kultur? När vi inte känner igen oss, inte trivs, inte är hemma.

Datum

5 mars 2022

Dag

Lördag

Tid

Kl 19:00 - 20:00

Plats

PanJal scenstudio

Sockerbruket 5 41451 GÖTEBORG

Pris

120 kr

När vi är vana vid sol, men bor i Skandinavien, när vi inte kan bada på västkusten utan att riva oss blodiga på havstulpaner och när vi går vilse i storstan men vet exakt hur en tar sig ned från fjället i snöstorm…

Med en musiker och en skådespelare, projektioner och ett intimt rum slungas berättelsen mellan stad och landsbygd, mellan lägenhetens instängdhet och fjällets öppna vidder, mellan lokala och globala perspektiv. På scenen sitter Bullen och funderar över livet i sin lägenhet och där finns också av okänd anledning en björn som gör sitt bästa för att hjälpa till.

LOST i min mormors Mandala är skriven av Sara Ahlberg och Anna Anås Gunnemark under improvisationer och samtal som pågått under ett år. Det är en 60 min lång föreställning om minnen, hemlängtan och allas våra behov att höra till i en tid där människor flyttar över världen men gränser bevakas.

På scen: Sara Ahlberg & Andreas Chadien Manus och ide: Sara Ahlberg & Anna Anås Gunnemark Yttre öga: Anna Anås Gunnemark & David Sperling Bolander Ljus & video: Oskar Ekstrand Scenografi & rekvisita: Petra Valén Kostym: Sofia Smulan Sjögren Musik- och Ljudcoach: David Sperling Bolander PR: Sara Ahlberg & Joel Heirås

Biljetter

Mer info

Arrangemangsnummer: 809697