Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Föreställning " Lård åf the Rings" med Bataljonen

Bataljonen presenterar den populära berättelsen om en magisk ring, storslagna fighter och personer som springer väldigt mycket.

Datum

25 oktober 2022

Dag

Tisdag

Tid

Kl 19:00 - 21:00

Plats

Göteborg Stora Teater

Kungsparken 1 41136 GÖTEBORG

Pris

135 kr

I regi av Saga B Jönsson och Hanna Morau blir det ett episkt drama, en show med mycket av allt, med jättemånga på scen och massor av action i 2-D, 3-D och 4-D!!!

“Jag har väntat och väntat och nu händer det äntligen!!! Jag tror på dom endast för att jag sett vad dom har gjort innan. Dom ballar ur, som en nagelbitare där en inte vet som ska hända mer än att det kommer vara fantastiskt. Jag har dessutom hört rykten om att det kommer vara hur många träd som helst med! Kan ju inte bli annat än asbra! “/ Maria Björklund Jönsson (Bataljonens revisor) Du hör ju, detta vill du inte missa. Det blir Lip sync, synkroniserad dans, smärta, gåshud- moments och annat gött. Typ vad som helst kan hända!

Här bokar du biljett

  • Kostym och scenografibossar är Matilda Jelse och Anna Nordkvist
  • Ljudtekniker: Caroline Wickberg

Ensemble: JÄTTEMÅNGA!!!! Bland annat: Amanda Nordmark, Anna Nordkvist, Matilda Jelse, Ebba Sundin, Patrik Svedberg och Björn Sundin. Fler tillkommer, se det som en överraskning! Och dessutom: vem som helst får vara med! Hör av dig till saga.b.jonsson@gmail.com eller hanmorau@gmail.com om du är sugen på att sjunga, dansa, pyssla kostym eller bygga feta grejer! Vi ses i oktober om inte förr! ❤ ❤ ❤

Arrangemangsnummer: 812469