Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

ESLÖV

Föreläsning: Nonviolent Communication med Claudia Andresen

Se dina relationer i ett nytt ljus och ta kontakt med dina egna och andras behov. I en värld av bedömningar ägnar vi oss åt att hålla reda på vem som "ÄR" vad, vilket gör att vi klassificerar och dömer människor. Detta kan, i sin tur, lätt leda till våld. Att vägra ta ansvar för sitt språk kan dölja att vi har ett personligt ansvar.

Datum

15 november 2022

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 20:30

Plats

Österkyrkan

Kvarngatan 9 24139 ESLÖV

Pris

Kostnadsfritt

Välkomna till föreläsningar om alkoholism och drogberoende och en väg ut ur detta! Föreläsningarna arrangeras av föreningen Hela människan i Eslöv och genomförs som ett kulturarrangemang i samarbete med Sensus Studieförbund. Föreläsningarna är gratis och fika serveras i pausen till självkostnadspris.

Grupper behöver boka plats, kontakta Inger Olsson 073–70 42 461 eller eslov@helamanniskan.se Om du är sjuk får du inte komma och om Inger är sjuk ställer vi in och ringer och meddelar alla anmälda.

Föreläsningar hösten 2022, med reservation för ändringar. Alla föreläsningar är i Österkyrkan, Kvarngatan 9 Eslöv (Parkering på gatan eller på Eslövs Biståndscenters p- plats, närmast Österkyrkan, ingen parkering bakom Österkyrkan)

sensushjärtakultur

Arrangemangsnummer: 215195