Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Föreläsning med Svante Randlert

Morgondagens viktigaste framgångsfaktorer inom ledarskap och lärande, anmälan är stängd

Datum

13 maj 2022

Dag

Fredag

Tid

Kl 9:00 - 12:00

Plats

Ullevi Restaurang & konferens

Paradentrén 41140 GÖTEBORG

Pris

Kostnadsfritt

Föreläsare

Svante Randlert är en av Nordens mest anlitade rådgivare. Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tiotusentals chefer med hur man både blir en drömarbetsgivare och drömledare. Han är författare till böckerna Drömarbetsgivaren (2017) och Drömledarskapet (2020). Mellan åren 2018 - 2021 drev han en av landets mest lyssnade ledarskapspoddar, Chefssnack. År 2018 var han nominerad till branschpriset Årets Talare i kategorin Genombrott.

Innehåll

Det som tagit oss hit, kommer inte ta oss dit. Vad behöver då du göra för andra saker, för att få andra resultat? Tänk om, vi måste tänka om. Världen förändas ständigt. Det är inget nytt. Men frågan är om inte föränderligheten har förändrats dess cykler tycks gå snabbare än någonsin. Samhällen, beteenden och behov har bytt skepnad den senaste tiden på grund av pandemin. Det har resulterat i att kraven på hur organisationer ska se ut och prestera är annorlunda. Denna förändrade omvärld kräver förändrat ledarskap och förändrad kunskap. Det här föredraget handlar om vad du behöver göra idag, för att du och dina kollegor runtomkring dig ska prestera ännu bättre tillsammans imorgon.

Kostnad

Föreläsningen är kostnadsfri för dig som är medlem i Lärarförbundet Skolledare, Vision, Polisförbundet eller Vårdförbundet.

Arrangemangsnummer: 809642

I samarbete med