Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Föreläsning: Diskrimineringslagen - ett verktyg för facket

Känner du dig trygg att agera om någon upplever sig diskriminerad på din arbetsplats? Rättighetscentrum Dalarna och Fackförbundet ST arrangerar en föreläsning om fackets roll för att skapa inkluderande arbetsplatser som förebygger och hanterar diskriminering. Föreläsningen vänder sig till dig som är fackligt förtroendevald, skyddsombud, ombudsperson eller medlem i ST.

Datum

18 maj 2022

Dag

Onsdag

Tid

Kl 13:00 - 15:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Du får dels kunskap kring diskrimineringslagen och handfasta råd om vad du kan göra när en medlem upplever sig diskriminerad. Dels går vi in på hur facket kan främja lika rättigheter och möjligheter på arbetsplatsen. Vi beskriver hur arbetet med aktiva åtgärder kan bedrivas och tipsar om hur facket kan driva på, bevaka och följa upp arbetsgivarens arbete för att skapa mer inkluderande arbetsplatser.

Här kan du läsa mer om Rättighetscentrum Dalarna

Rättighetscentrum Dalarna

Ledare

Klara Nygren. Klara är en van utbildare och processledare och är verksam inom både Rättighetscentrum Västerbotten, Rättighetscentrum Dalarna och Diskrimineringsbyrån Gävleborg.

Zoom

Föreläsningen hålls digitalt på Zoom. Det är viktigt att dina tekniska verktyg fungerar för att du ska kunna tillgodogöra dig utbildningen. Vi rekommenderar därför att du loggar in på Zoom-länk via din mobil eller en surf-platta, alternativt en extern dator för att länken och utbildningen ska fungera. Vid frågor om Zoom eller teknisk support, kontakta gärna ledaren Klara Nygren på 070-3034762 eller klara.nygren@sensus.se

Länk

Länk till föreläsningen

VARMT VÄLKOMMEN med din anmälan!

Arrangemangsnummer: 291484

Kontaktperson