Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Föreläsning Att vara anhörig till någon med en ätstörning HT-2023

Datum

18 oktober 2023

Dag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

SNAPH är ett nätverk bestående av anhörigkonsulenter, ideella organisationer samt representanter från psykiatrin. Sensus och Frisk & Fri är aktörer som samarbetar med varandra.

På SNAPH:s hemsida hittar du kostnadsfria föreläsningar och kurser för dig som är anhörig. Se anmälningslänk nedan.

Om föreläsningen

Madelene Ersson och Gunilla Forslund från Frisk & Fri Stockholm berättar utifrån den egna erfarenheten av ätstörningar. Gunilla kommer under föreläsningen att dela med sig av hur det var för henne när hennes dotter var drabbad av ätstörning och berätta om sådant som var hjälpsamt i den situation som de befann sig då.  Hon kommer även prata om vad hon önskat att hon hade fått för mer stöd som för förälder.  Madelene som tidigare varit drabbad kommer också berätta om sina erfarenheter och hur sjukdomen påverkade relationer till vänner, föräldrar och andra som fanns runt omkring.

 

Föreläsningen har fokus på hur det kan vara att leva nära någon med en ätstörning, vad man kan göra och vikten av att inte glömma bort sig själv och sina egna behov, även om situationen är väldigt svår. 

Under föreläsningen får du också reda på mer om Frisk & Fri, vårt arbete och hur föreningen kan finnas som stöd för den som är anhörig eller själv drabbad. 

Anmäl dig via länken

Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning med Frisk & fri – Att vara anhörig till någon med en ätstörning – Onsdag den 18 oktober kl. 18.00- 19.30 – SNAPHArrangemangsnummer: 306370