Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Isabelle Friberg

STOCKHOLM

Fools Gold Stockholm 2023

Fools Gold är en festival och marknad för fristående skivbolag som genomförts i Tantolunden sedan 2018. I augusti är det dags igen för det som under de senaste åren varit sommarens bästa parkfest!

Datum

26 augusti 2023

Dag

Lördag

Tid

Kl 12:00 - 20:00

Plats

Tantolunden

11741 STOCKHOLM

Pris

Kostnadsfritt

Konceptet är detsamma, akter från några av svenska indiescenens främsta bolag kommer att spela live och skivbolagen sälja vinyler, kassetter m.m. Precis som vanligt är arrangemanget gratis för alla och öppet för alla åldrar, varmt välkomna! Nytt för i år är att festivalen flyttar till delen av parken närmre Tanto strandbad.

Line-up & spelschema TBA

Favorit i repris: Kulturhusets rum för ung kultur LAVA återvänder till Tanto. Förra året hade ni möjlighet att trycka er egna merch, vad som bjuds på i år är ännu inte bestämt men kul blir det!

Bolagen som medverkar 2023 bekräftas närmare festivalen. Tidigare års deltagare har bl.a. varit Adrian, Birds, Ella Ruth Institutet, Fading Trails, Fanfar!, Gaphals, Gorilla City, Happiest Place, Kapish, Lazy Octopus, Maternal Voice, Novoton, Pajazzo, PNKSLM, Rama Lama, Septembernatt, Startracks, Strangers Candy, Svart Kaffe, VÅRØ, Welfare och Widsith!

Festivalen genomförs av föreningen Fools Gold med stöd från Stockholms stad och i samarbete med Sensus studieförbund Stockholm, Svensk Live, Border Music och Svenska Oberoende Musikproducenter.


Fools Gold är ett långsiktigt projekt med både drömmar och ambitioner men för att bli både större och bättre behöver vi allt stöd vi kan få. Om du gillar det vi gör och vill vara med och hjälpa till är såväl ören som hundralappar välkomna via Swish till 123 073 26 77 - föreningen är evigt tacksam för varje donation!

Håll dig uppdaterad om kommande musiksläpp och uppdateringar via Fools Golds evenemang på Faceboook. 

Arrangemangsnummer: 304282