STOCKHOLM

Folk & Fest

Varmt välkommen till Folk och Fest i Medborgarhuset 26 oktober! Låt dig inspireras av allt Sensus har att erbjuda. Kvällen fylls med mat, mingel, musik och olika programpunkter.

Datum

26 oktober 2023

Dag

Torsdag

Tid

Kl 17:00 - 20:00

Plats

Sensus Stockholm Medborgarhuset (plan 7)Sensus studieförbund

Medborgarplatsen 4 11826 STOCKHOLM

Pris

Kostnadsfritt

Folk och Fest är en kväll med öppet hus i Sensus lokaler i Medborgarhuset. Alla vi samarbetar med och den som är nyfiken är välkomna att inspireras av allt som Sensus rymmer. Vi bjuder på mat, mingel, musik och olika programpunkter. Mer info om programmet kommer inom kort. Föranmäl dig redan idag! 

Vill ni visa upp er verksamhet eller förening under Folk & Fest? Mejla eller ring er kontaktperson på Sensus så ordnar vi ett bord där ni kan visa upp er. Vi ser fram emot att träffa dig och höra mer om din/er verksamhet.

Tid, plats, lokal:
Drop in från kl. 17.00, avslut 20.00
Lokal: Medborgarhuset, Medborgarplatsen 4, 118 26 Stockholm, våning 7.
När du kommer in till receptionen vid huvudentrén tar du hissen, trapporna till höger, sedan går/åker du upp till våning 7 där du hittar oss!

Hur hittar du till oss? För dig som åker kommunalt åker du enklast till tunnelbanestationen Medborgarplatsen. För att planera din resa kommunalt gå in på SL Reseplanerare.

Kvällen är kostnadsfri men anmälan krävs.

"Möten förändrar människor, människor förändrar världen”

Arrangemangsnummer: 305815

Folk & Fest

Kontaktperson