Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KALMAR

Euphoria - Riksteatern, Cirkus/street art

En cirkusföreställning för hela familjen! Euphoria är fylld av vibrerande energi, överraskningar, humor och akrobatik som tänjer gränserna för vad den mänskliga kroppen kan utföra.

Datum

19 mars 2024

Dag

Tisdag

Tid

Kl 19:00 - 20:00

Pris

Se beskrivning

Cirkuskompaniet LONE Company har i samarbete med Riksteatern, Borås Stadsteater och Cirkus i Väst skapat en lekfull och spännande värld. En färgstark, euforisk helhet, där klassiska och banbrytande cirkusdiscipliner flätas samman med ett melodiskt ackompanjerade av livemusik som skapas under föreställningens gång.

Allt började som en barndomsdröm. En dröm om att skapa en fantasifull och spännande värld fylld av cirkus och musik, där allting är på låtsas men samtidigt alldeles på riktigt. Ett äventyr och en lek som plötsligt blir på allvar och sen lek igen.

Cirkusartisterna Mahé Nithardt, Rémi De Carvalho, Ambroise Donnier, Patricia Minder och Xavier Mermod är barndomsvänner. De växte upp tillsammans med cirkusen, och gjorde sitt första scenframträdande ihop. Idag har de skapat cirkuskompaniet LONE Company och delar samma scen igen. Fortfarande delar de även drömmen om en magisk, häpnadsväckande, rolig och färgstark cirkusvärld. En värld fylld av eufori och äventyr, en värld som de vill dela med publiken!

För scenografin står Marie Moberg. Maries scenografi tar sin utgångspunkt i fantasin och lekfullheten och ger oss ett kontrastrikt rum som skapar en stabil grund men samtidigt överraskar och utmanar.

Längd 60 min, ej paus.
Pris: 70-375 kr

Biljetter hittar du på:
Kalmarsalen.se

Arrangemangsid: 1573210

Kontaktperson