Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Foto: Marko Blazevic

Estetiskt skapande del 3

Estetiskt skapande ger barn möjlighet att prova många uttryckssätt för att ”hitta sitt/sina språk”. I dagens skola skärs timplanen för de estetiska ämnesområdena ständigt ner.

Startdatum

25 januari 2022

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 8:30 - 16:30

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Pris

600 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kyrkans barngrupper skapar en plats att få vara sig själv och bli accepterad som den man är, utifrån ett estetiskt uttryckssätt för känslor och tankar.

Innehåll:

Syftet med dagen är att inspireras och få kunskap om hur man kan anpassa dessa metoder och tekniker till olika bibelberättelser och tillsammans med barnen arbeta både enskilt och i grupp.

Innehållet för dagen är INTE samma som tidigare skapande-dagar. Detta är del 3 i kursen och den innehåller nya moment, verktyg och material än tidigare kurser. Del 1 utgick från en bibelberättelse och del 2 från en bön. Man behöver inte gå delarna i en viss ordning.

Målgrupp: Medarbetare i kyrkan som arbetar med barn i åldrarna 5-12 år.

Kursledare: Azarina Kander Birgersson. Azarina arbetar som handledande specialpedagog mot förskolor men håller också olika utbildningar i samspel, kommunikation och bemötande. Hon har också i många år hållit utbildningar och kurser i estetiskt skapande.

Lokal/verkstad: Lokal/verkstad är i Häslleholms missionshus, Första avenyn 11, Hässleholm.

Kostnad: för kursen är 550 kr. Detta är ett paketpris där kursavgift, material och fika ingår. Glöm inte ange i anmälan vilken församling som ska stå för kostnaden. Lunch ingår ej utan tas med på egen hand.

Anmälan: kursen tar emot 25 deltagare, först till kvarn gäller. Anmälan stängs när kursen är full.

Frågor: Om du har frågor kontakta: Pernilla Agardh, pernilla.agardh@sensus.se, 0730-303055

Arrangemangsnummer: 322246

Ledare

Azarina Kander Birgersson

Kontaktperson