Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

VÄXJÖ

En Vägg i Vägen

En studiecirkel som vänder sig till dig som har drabbats av utmattning. Du ska inte behöva gå hela vägen mot ett bättre liv alldeles ensam.

Startdatum

Löpande intag

Veckodagar

Tisdag, Torsdag

Tid

Kl 10:00 - 12:15

Omfattning

8 tillfällen, 24 studietimmar

Plats

Sensus VäxjöSal Respekterad

Norrgatan 15 35231 VÄXJÖ

Pris

800 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Denna studiecirkel är för dig som önskar mer balans i ditt liv. Du får en ökad förståelse för vad stress är och blir medveten om vad som stressar dig, hur det påverkar dig, samt hur du kan förhålla dig till stressen. Du får också en ökad förståelse för vad som styr och påverkar ditt mående generellt, samt verktyg för att må och fungera bättre i vardagen.

Syfte

Syftet är att vi tillsammans ska finna styrka genom våra erfarenheter. Alla sitter med fantastiska lärdomar som vi delar med oss av. Tillsammans hittar vi redskap för att hantera vår nya livssituation och rustar oss med ökad kunskap. Fokuserar på det friska där vi på olika sätt medvetandegör vilka vi är och vilka förmågor och styrkor vi har, vad vi mår bra av och behöver, vilka drömmar/mål vi har i livet.

Upplägg och metod

VI träffas 8 gånger på tisdagar och torsdagar.

Vi diskuterar tillsammans om vad gruppen har för önskningar/förväntningar/behov och kursledaren planerar kursen utifrån detta. Vi samtalar om våra erfarenheter med varandra. I samtalet kan vi få uppleva och känna att vi inte är ensamma om våra erfarenheter och tankar. Kursledaren leder samtalet och ställer frågor som alla reflekterar över. Vi gör även olika övningar, både enskilt och tillsammans.

Kursledare

Kursledaren Anne Joveling är utbildad stresscoach och terapeut. Hon har dessutom egna personliga erfarenheter och reflektioner kring stress och utmattning och hur det kan vändas till en möjlighet för utveckling och till ett rikare och mer harmoniskt liv

Pris

800 kr för 8 träffar. Flera fackförbund ger rabatter på Sensus öppna utbud. Kontakta gärna oss eller ditt fackförbund för att se om detta ingår i ditt medlemskap.

Arrangemangsnummer: 57890

Kontaktperson