Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

MALMÖ

En skön helg med Zhineng Qigong

Upptäck och utveckla din förmåga till avspänning, få ett lugnare sinne och bygg upp din mentala styrka.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 11:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

Sensus Malmö plan 2Sensussalen

Studentgatan 2 21138 MALMÖ

Pris

800 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Zhineng Qigong är en modern och effektiv metod grundad på en mångtusenårig träningsform från den kinesiska läkekonsten. Grundaren är den kinesiske professorn Pang Ming, utbildad inom både kinesisk och västerländsk medicin.

Med denna träning utvecklar du din förmåga till avspänning, får ett lugnare sinne och bygger upp din mentala styrka. Du får ökad kroppskännedom, ökad förmåga till återhämtning och en starkare och rörligare kropp. Cirkulationen i kroppen ökar och du får mer energi i din vardag.

Metoden är lätt att lära. Rörelserna utförs långsamt under koncentration. Grundtanken med qigongträning är att förebygga sjukdomar och förbättra hälsan. Qi betyder energi, gong står för daglig träning och neng står för potential. Målet med Zhineng Qigong är att utveckla din egen potential såväl fysiskt som psykiskt.

Utgångsläget är att vara avspänd och stå i balans. Därför kommer dagarna att innehålla sådana övningar. Vi pausar för lunch och fika.

Tid

lördag och söndag kl 11-16

Förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunskaper. Passar alla åldrar

Ledare

Barbro Rydin är certifierad instruktör i Zhineng Qigong och har studerat för Ooi Kean Hin och Joo Nam Lim, Malaysia Li Hongshi, Zhu Conghua,Luke Chan och Master Dou Zhanguo, Kina samt Ping Dietrich Shi, Tyskland/Kina

Pris

Repetition är inlärningens moder så vill du gå en andra eller tredje gång så betalar du halva priset, dvs 400kr. OBS meddela vid anmälan att du varit med förut.

Arrangemangsnummer: 321622

Ledare

Barbro Rydin

Kontaktperson