Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

GÖTEBORG

Ditt ledarskap utifrån morgondagens viktigaste framgångsfaktorer inom ledarskap och lärande

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 9:00 - 11:30

Omfattning

1 tillfälle, 3 studietimmar

Plats

Sensus Göteborg DrottninggatanTeorisal 32 vån 3 64 Kvadratmeter

Drottninggatan 30 41114 GÖTEBORG

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

För dig som var på föreläsningen Morgondagens viktigaste framgångsfaktorer inom ledarskap och lärande med Svante Randlert den 13 maj på Ullevi i Göteborg.

Flera av er som var med har frågat om möjligheten att med chefer från helt andra yrkesområden reflektera och bearbeta det som kom upp under hans föreläsning. Utgångsläget för reflektionen är Svantes föreläsning om vad du behöver göra idag, för att du och dina kollegor omkring dig ska prestera ännu bättre tillsammans imorgon samt hans ”paper om lärande” som vi alla fick tillgång till. Här finns möjlighet att bredda ditt kontaktnät med andra chefer som du vanligtvis inte träffar. Vi erbjuder er som var med att utforska och reflektera tillsammans.

Kostnad

Aktiviteten är kostnadsfri för dig som är medlem i Lärarförbundet Skolledare, Vision, Polisförbundet eller Vårdförbundet. Du som anmäler dig – detta är ingen föreläsning utan en möjlighet till reflektion och att dela erfarenheter samt att bredda sitt kontakt nät.

Varmt välkommen hälsar Katharina Von Sydow Polisförbundet Anders Forsell Lärarförbundet Skolledare Martin Håland Vårdförbundet Tina Niinisalo Vision

Arrangemangsnummer: 343950

Ledare

Katarina Wallgren

Kontaktperson