Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Problem för nya deltagare att anmäla sig till verksamhet

Just nu upplever många nya deltagare att det är svårt att skicka in sin anmälan på sajten. Vi jobbar på att lösa problemet så snabbt som möjligt. Om du inte kan skicka in din anmälan, vänligen mejla in din anmälan till aktivitetens kontaktperson.

Foto: Scandinav bildbyrå

GÖTEBORG

Diplomerad HR-specialist Göteborg

Att arbeta som HR-specialist innebär att arbeta med HR-frågor på såväl operativ som strategisk nivå. Det innebär att arbeta med individer, grupper och organisation. Sensus utbildning till Diplomerad HR-specialist ger dig möjlighet att utvecklas inom dessa områden.

Startdatum

23 februari 2022

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 16:30 - 20:00

Omfattning

54 tillfällen, 224 studietimmar

Lokal/rum

.

Pris

Se beskrivning

Målet med utbildningen är att du skall tillägna dig kunskap och förståelse som gör att du kan tillämpa teorier och modeller för strategiska, taktiska och operativa beslut inom företag eller organisation, speciellt med hänsyn till HR-frågor. Du kommer att få en generalistkompetens som gör att du känner dig trygg i din roll som HR-specialist.

Utbildningen vänder sig till dig som har HR-arbete som sin huvudarbetsuppgift. Den vänder sig också till dig som är chef på samtliga nivåer.

Startdatum

23 februari 2022 med möjlighet till efteranmälan.

Sista Anmälningsdag

1 februari 2022.

Upplägg

Utbildningen omfattar 224 studietimmar med träffar en kväll per vecka. Teori varvas med praktiska övningar och reflektion. Självstudier tillkommer. Du får hemuppgifter och personlig feedback. Upplägget gör att du kan studera och arbeta parallellt. Träffarna kommer att vara på onsdagskvällar mellan kl 16.30-20.00.

Plats

Vi planerar att under våren 2022 genomföra träffarna i våra studielokaler i centrala Göteborg förutsatt att detta är möjligt p g a den i dagsläget rådande pandemin. Skulle FHMs rekommendationer säga annat kommer vi att starta utbildningen på den digitala mötesplattformen Zoom med ett digitalt upplägg och därefter övergå till fysiska träffar så snart detta är möjligt.

Kurslitteratur

Litteraturlistan uppdateras ständigt så att den alltid täcker den senaste utvecklingen inom området.

Ledare

Samtliga ledare är verksamma inom området, vilket ger goda förutsättningar för dig att både praktiskt och teoretiskt växa in i yrkesrollen.

Antal deltagare

Antalet deltagare är som regel högst 16 per utbildning.

Informationsmöte

Digitalt informationsmöte torsdag den 13 januari 2022 kl 9-10 på mötesplattformen Zoom. Anmäl dig till annika.berg@sensus.se

Kontakt

För ytterligare information och anmälan kontakta Annika Berg, 031-708 39 25, annika.berg@sensus.se

Pris

Del 1, 37.900 kr. Deltagaren beställer och betalar själv litteraturen utifrån uppdaterad litteraturlista. (litteraturavgift ca 3.500 kr).
Del 2, 75.800 kr. Deltagaren beställer och betalar själv litteraturen utifrån uppdaterad litteraturlista. (litteraturavgift ca 7.000 kr).

Arrangemangsnummer: 403543

Ledare

Sara Nordenstam

Marcus Gustavsson

Kontaktperson