Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav bildbyrå

GÖTEBORG

Diplomerad HR-koordinator Göteborg

På Sensus i Göteborg kan du utbilda dig till Diplomerad HR-koordinator. Som HR-koordinator deltar du med självklarhet i organisationens viktiga HR-processer såsom rekrytering, kompetensutveckling och avveckling. Vi planerar att under hösten 2021 genomföra träffarna i våra studielokaler i centrala Göteborg förutsatt att detta är möjligt p g a den i dagsläget rådande pandemin. I annat fall kommer utbildningen att vara uppbyggd kring digitala träffar en kväll i veckan på mötesplattformen Zoom.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 16:30 - 20:00

Omfattning

20 tillfällen, 80 studietimmar

Plats

Sensus Göteborg Drottninggatan

Drottninggatan 30 41114 GÖTEBORG

Pris

Se beskrivning

Den här utbildningen ger dig möjlighet att utvecklas och stärkas i din yrkesroll och bredda dina kunskaper inom praktiska HR-processer, arbetsrätt och arbetsmiljörätt. Du får verktyg som gör att du kan hantera det praktiska HR-arbetet på ett säkert och medvetet sätt.

Efter utbildningen till HR-koordinator har du möjlighet att studera ytterligare fyra delkurser och bli diplomerad HR-specialist.

Branschöverskridande erfarenhetsutbyte och nätverksbyggande med andra deltagare är viktiga inslag i utbildningen och något som du kommer att ha stor glädje och nytta av i framtiden.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med eller kommer att arbeta med HR-frågor.

Startdatum

27 oktober möjlighet till efteranmälan

Sista Anmälningsdag

25 oktober 2021.

Upplägg

Utbildningen omfattar 80 lärarledda studietimmar upplagda på 20 tillfällen. Kursen kommer att hållas på onsdagar kl 16.30-20.00.

Plats

Vi planerar att under hösten 2021 genomföra träffarna i våra studielokaler i centrala Göteborg förutsatt att detta är möjligt p g a den i dagsläget rådande pandemin. Skulle FHMs rekommendationer säga annat kommer vi att starta utbildningen på den digitala mötesplattformen Zoom med ett digitalt upplägg och därefter övergå till fysiska träffar så snart detta är möjligt.

Kurslitteratur

Litteraturlistan uppdateras ständigt så att den alltid täcker den senaste utvecklingen inom området.

Ledare

Samtliga ledare är verksamma inom området, vilket ger goda förutsättningar för dig att både praktiskt och teoretiskt växa in i yrkesrollen.

Antal deltagare

Antalet deltagare är som regel högst 16 per utbildning.

Informationsmöte

Digitalt informationsmöte tisdag 28/9 kl 9-10 på mötesplattformen Zoom. Anmäl dig till annika.berg@sensus.se

Kontakt

För ytterligare information och anmälan kontakta Annika Berg, 031-708 39 25, annika.berg@sensus.se

Pris

37.900 kr. Deltagaren beställer och betalar själv litteraturen utifrån uppdaterad litteraturlista. (Litteraturkostnad ca. 4.500 kr)

Arrangemangsnummer: 403367

Ledare

Sara Nordenstam

Marcus Gustavsson

Kontaktperson