Digital inspirationsträff inför skapelsetid

Välkommen att inspireras av vad vi tillsammans åstadkom under skapelsetid 2023 och bollar idéer kring vad vi kan göra i höst. Årets tema är "To hope and act with creation".

Datum

21 maj 2024

Dag

Tisdag

Tid

Kl 8:30 - 10:00

Plats

Digitalt

Pris

Kostnadsfritt

Den 1 september till och med den 4 oktober är det åter dags att uppmärksamma Skapelsetid. Det är en tid på året när världens kyrkor gemensamt uppmärksammar skapelsen lite extra. Det engelska temats ord ”with creation” är dubbeltydigt, det kan betyda ”med skapelsen” eller ”med kreativitet” eller kanske ”skaparkraft”. I tider av kris och konflikter är det kanske viktigare än någonsin att återknyta till hopp, kreativitet och skapelsen själv! Vi har en gemensam digital uppladdning med inspiration utifrån vad vi tillsammans åstadkom under Skapelsetid 2023 och bollar idéer kring vad vi kan göra i höst.

Medverkande

Frida Gårdmo, klimathandläggare; Helen Kemi, stiftspedagog; Ina Nord, diakon i Tranås pastorat och Dag Salomonsson, präst i Skäggetorps församling; Henrik Frisell, fritidsledare i Södra Tjust pastorat; Åsa Nilsson, församlingsassistent i Södra Tjust pastorat; Märtha Blomberg, kyrkvaktmästare i Södra Tjust pastorat.

Målgrupp: Alla som är involverade i att planera olika former av gudstjänster, andakter, böner eller liknande.

Anmälan: Senast 20 maj

Länk till registrering 

Arrangemangsid: 1588039

Medverkande

Kontaktperson

Kontor

Utskriftsmöjligheter