Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav bildbyrå

Distans

Demokratisoppa med Jönköpings europeiska ungdomsvolontärer

Demokratisoppa är ett koncept där du över en sopplunch lyssnar på och kan delta i intressanta och inspirerande samtal om demokrati. Temat för Demokratisopporna i Jönköping under 2022 är ”Möjligheter med demokrati”.

Datum

9 december 2022

Dag

Fredag

Tid

Kl 12:00 - 13:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Jönköpings europeiska ungdomsvolontärer

2022 är ”Europaåret för ungdomar”, vilket främjar Europas unga att delta i olika aktiviteter för att lära sig nya saker, engagera sig i samhällsfrågor, träffa nya människor, upptäcka andra kulturer, förbättra sina jobbmöjligheter, utbyta idéer och mycket annat. Jönköping kommuns volontärer kommer från Europeiska solidaritetskåren och är Anna-Michelle, 19 år från Tyskland; Franscesca, 25 år från Italien; Victoria, 21 år från Portugal och Maryia, 28 år från Belarus. Volontärerna arbetar på Stadsgårdens fritidsgård, Råslätt och på Strågagården, Gräshagen. De berättar om sina upplevelser som volontärer i Jönköping, hur det är att vara volontär i ett annat europeiskt land och på vilket sätt det är en berikande upplevelse.

Volontärerna gästar Demokratisoppan och kommer utifrån sina erfarenheter berätta om hur det är att vara volontär från Europeiska solidaritetskåren. Vi ger dig möjlighet att, den 9 december, lyssna på spännande och inspirerande historier från Jönköping kommuns egna volontärer.

Föreläsning i Jönköping

Föreläsningen är en hybrid, du kan delta fysiskt på plats i Jönköping eller digitalt. Detta är anmälan till den digitala föreläsningen. De virtuella dörrarna öppnas ca kl 11:50, föreläsningen startar kl.12:00. Föreläsningen är på engelska med svensk tolkning.

Arrangörer

Demokratisoppa i Jönköpings län arrangeras av Sensus Östra Götaland, Europa Direkt Jönköpings län och Jönköpings kommun.

Länk till Zoom

https://sensus-se.zoom.us/j/83152405492 Meeting ID: 831 5240 5492

Arrangemangsnummer: 873506

Kontaktperson

Kontor