Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

HJÄRNARP

Dans i sommarkväll: Naturen är nära

Naturen är verkligen nära i den här konserten som inte bara bjuder på naturljud och musik utan också dans och rörelse. Föreställningen ger känslan av den meditativa känslan man kan få av att röra sig i skogen eller vid vatten, men förhöjer det till något mer och får oss att upptäcka oss själva på ett nytt sätt. Dansen och musiken smälter med oss i publiken samman till något större.

Datum

11 juli 2023

Tid

Kl 19:00 - 20:00

Pris

Kostnadsfritt

Waileth & Bardon är en Malmöbaserad dansduo, som arbetar under parollen dans som konstform och kunskapsområde och har ambitionen att skapa trygga rum för dans, musik och diskussion. Elin Waileth och Emelie Bardon möttes i en danssal i Malmö våren 2013 och har sedan dess utvecklat sitt samarbete i en mängd projekt, från barnkultur till kompetensutveckling, samt i skapandet av dansmetoden och tekniken waibar.

Stefan Klaverdal har under lång tid undersökt sitt eget och allas vårt förhållande till naturen genom musik som rör sig sömlöst mellan inspelade naturljud och klingande toner. I konserten kommer musiken bland annat från ett nytt album baserat på ljudet av vatten längs Sveriges västkust.

Emelie Bardon, dans

Elin Waileth, dans

Stefan Klaverdal, piano och elektronik

sensushjärtakultur

Arrangemangsnummer: 202242