Distans

ChatGPT och AI - grunder​

Detta är studiecirkeln för dig som vill lära dig nyttja ChatGPT/AI för att effektivisera och göra ditt arbete kreativare. Under cirkeln ger vi mängder med exempel på nya spännande användningsområden med chatGPT och hur AI kan hjälpa dig på jobb, fritid, studier. ​

Startdatum

5 oktober 2023

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:15

Omfattning

4 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

På distans

Pris

1000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

På denna studiecirkel kommer vi att gå igenom vad den nya tekniken innebär och framförallt hur du kan använda ChatGPT/AI för att göra dig effektivare och kreativare i ditt arbete.  Vi pekar ut nya kreativa områden där ChatGPT kan assistera dig och samtidigt hantera de utmaningar som dyker upp.​ Tex. ber vi ChatGPT skapa säljtexter, översätta mellan olika språk, skapa manus för presentationer, sammanfatta dokument, skapa idéer, ge feedback på texter och mycket mer.​ Innehållet anpassar till gruppens förutsättningar och intressen. 

Förkunskaper

Cirkeln är på grundnivå för dig som är nyfiken på att börja använda ChatGPT/AI och vill få inspiration eller veta mer om hur det fungerar och var tekniken är på väg. 

Praktisk info

Denna cirkel ges på distans via Zoom och använder även lärplattformen Learnify där  du kommer kunna ta del av undervisningsmaterial, såsom videoklipp, kursplaner, extra läsning m.m. Du får en länk till Zoom i din kallelse innan första träffen och instruktioner för hur du skapar ett gratis konto på Learnify. 

Ledare

Göran Hjertman är en van kursledare och har arbetat under ett antal år som IT-lärare på Linnéuniversitetet i Växjö. Göran har även lång erfarenhet som IT-konsult och att jobba med pedagogiska och engagerande  presentationer under sina uppdrag på företag som ABB och IKEA.

Arrangemangsnummer: 602917

Ledare

Göran Hjertman

Kontaktperson