Distans

ChatGPT Virtuell assistent - skräddarsy din AI assistent​

Skapa din egen virtuella assistent och transformera ditt arbetsliv. Utforska tekniken bakom ChatGPT, optimera ditt arbetsflöde och höj din kreativitetsnivå. Vi kombinerar din arbetslivserfarenhet, kunskap och intuition med ChatGPT´s kraft och tar din kompetenshöjning till en ny nivå.

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 12:45 - 14:15

Omfattning

4 tillfällen, 9 studietimmar

Plats

På distans

Pris

1000 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Utforska tekniken bakom ChatGPT, optimera ditt arbetsflöde och höj din kreativitetsnivå. Här är vad du får på denna cirkel: 

  • En djupdykning i hur ChatGPT fungerar, och hur du kan göra den till din egen virtuella assistent.
  • Verktyg för att skapa ett imponerande CV som sticker ut ur mängden.
  • Tekniker för att frigöra din kreativa potential och komma upp med fler lösningar när du känner dig fast. 
  • Hemligheterna bakom att skapa fängslande innehåll som håller dina läsare klistrade.
  • Tips för att skapa säljmaterial som inte bara informerar, utan även inspirerar.
  • Professionell feedback på allt du skapar, från enkla e-postmeddelanden till detaljerade tekniska rapporter.

Är du redo att transformera ditt sätt att arbeta och skapa? Häng med oss på den här resan och upplev själv hur ChatGPT kan bli din bästa medarbetare.

Upplägg

Undervisningen sker på svenska utifrån gruppens behov. Du har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg med förslag på egna uppgifter och individuell feedback både från kursledare och kursdeltagare. Varje vecka delas ut uppgifter att lösa på egen hand. 

Cirkeln blandar praktiska övningar, demonstrationer, föreläsning och tips som ges både via Zoom och den digitala kursplatsen Learnify.  

Förkunskaper

Denna cirkel utgår från att du har en grundläggande datorvana. För att kunna delta behöver du ha en fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling. 

Praktisk info

Denna cirkel ges på distans via Zoom och använder även lärplattformen Learnify där  du kommer kunna ta del av undervisningsmaterial, såsom videoklipp, kursplaner, extra läsning m.m. Du får en länk till Zoom i din kallelse innan första träffen och instruktioner för hur du skapar ett gratis konto på Learnify. 

Studiecirkeln har löpande intag, vilket betyder att den startar så snart vi har tillräckligt med anmälda deltagare. 

Ledare

Göran Hjertman är en van kursledare och har arbetat under ett antal år som IT-lärare på Linnéuniversitetet i Växjö. Göran har även lång erfarenhet som IT-konsult och att jobba med pedagogiska och engagerande  presentationer under sina uppdrag på företag som ABB och IKEA.

Arrangemangsid: 1568783

Ledare

Göran Hjertman

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter