Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Problem för nya deltagare att anmäla sig till verksamhet

Just nu upplever många nya deltagare att det är svårt att skicka in sin anmälan på sajten. Vi jobbar på att lösa problemet så snabbt som möjligt. Om du inte kan skicka in din anmälan, vänligen mejla in din anmälan till aktivitetens kontaktperson.

BROBY

Broby Live - Hymns from Nineveh

Det är dags för en högtidsstund på klubb katedral!

Datum

11 december 2021

Dag

Lördag

Tid

Kl 19:00 - 21:00

Pris

Kostnadsfritt

Danska Hymns from Nineveh kommer till Broby för sin allra första spelning i Sverige. I Danmark fyller han konserthus och kyrkor när han spelar, kan samma sak hända i Sverige?

Hymns from Nineveh är sångaren och gitarristen Jonas Petersens musikprojekt, och till oss kommer han för en intim solokonsert, kanske gör sig hans musik allra bäst så! Projektet har pågått sedan 2011 och har resulterat i ett antal plattor, och passande nog är den senaste alldeles purfärsk, från den 5:e november.

På senare tid sjunger han framförallt på danska, och Jonas sjunger lätt fram smäckra små popstycken med texter som öppnar bröstet och gör det lättare att andas. En fantastisk kväll utlovas - faktum är att den nya skivan är en så kallad julskiva - även om det inte alls låter som julmusik man tänker sig. Men vad kan passa bättre på 3:e advents-afton!

Från kl 19, det finns möjlighet att köpa snacks och något att dricka. Musiken startar 20

Fritt inträde

Läs mer på: facebook.com/brobylive.se

Arrangemangsnummer: 211471

Kontaktperson