Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

Bokcirkel

Läs och samtala sedan tillsammans. Samla vänner, bekanta, kollegor och starta en egen bokcirkel. Passar bra att göra på distans med hjälp av ett videomötesprogram. Vi hjälper er igång.

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Torsdag

Tid

Se beskrivning

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Bokcirkeln har fått en renässans. Fler och fler upptäcker hur berikande det är att mötas för att samtala om en bok - eller om livet utifrån läsningen av ett gemensamt verk. Vi läser alla boken med egna "glasögon" då vi har olika personligheter, kunskaper och erfarenheter. I samtalet får vi tillgång till varandras perspektiv på boken och vårt synfält vidgas. Men hur börjar man en bokcirkel? Vd ska man tänka på? Finns det metoder som berikar och fördjupar samtalet? Kan cirkeln träffas hemma hos någon deltagare eller har Sensus lokal? Vi hjälper er att komma igång och ger tips på hur era träffar kan se ut.

Vill du komma med i en bokcirkel med ledare? Vissa bokcirklar arrangerar vi i samarbete med Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. Mer info om dem finns att få i bokhandeln eller på roslagensbokhandel.se

Omfattning

Minst 9 studietimmar och minst 3 träffar

Övrig information

För mer info kontakta oss via mejl eller telefon 0176-142 25.

Arrangemangsnummer: 144141

Kontaktperson