Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

NORRTÄLJE

Bokcirkel

Läs och samtala sedan tillsammans. Samla vänner, bekanta, kollegor och starta en egen bokcirkel. Passar bra att göra på distans med hjälp av ett videomöteprogram. Vi hjälper er igång.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 16:30 - 18:00

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Bokcirkeln har fått en renässans. Fler och fler upptäcker hur berikande det är att mötas för att samtala om en bok - eller om livet utifrån läsningen av ett gemensamt verk. Vi läser alla boken med egna "glasögon" då vi har olika personligheter, kunskaper och erfarenheter. I samtalet får vi tillgång till varandras perspektiv på boken och vårt synfält vidgas. Men hur börjar man en bokcirkel? Vd ska man tänka på? Finns det metoder som berikar och fördjupar samtalet? Kan cirkeln träffas hemma hos någon deltagare eller har Sensus lokal? Vi hjälper er att komma igång och ger tips på hur era träffar kan se ut.

Samarbete med Roslagens bokhandel

Vill du komma med i en cirkel med ledare? Vissa bokcirklar arrangerar vi i samarbete med Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. Mer info om dem finns att få i bokhandeln eller på www.roslagensbokhandel.se

Omfattning

Minst 9 studietimmar och minst 3 träffar

Övrig information

För mer info kontakta norrtalje@sensus.se eller telefon 0176-14225.

Arrangemangsnummer: 144141

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.